21.1 C
Gandia
Dimecres, 27 setembre, 2023

Vicente Mascarell “Moragues fa aquestes declaracions des de la ignorància o la mala fe”

 

 

El portaveu del Grup Municipal Socialista a l’Ajuntament de Gandia, Vicent Mascarell, ha respost a les afirmacions que s’han efectuat aquest matí des del Partit Popular en matèria d’habitatge.

Pel que fa a l’ocupació, Mascarell ha declarat que “el senyor Moragues fa aquestes declaracions des de la ignorància o la mala fe. Ell sap perfectament que les competències de l’ocupació d’habitatges són d’àmbit nacional i que ha sigut el mateix Moragues, quan era delegat del Govern, el que acudia a aquesta ciutat a dir que el problema de l’ocupació era mínim i que Gandia era una ciutat segura”.

“Aquesta qüestió era molt més gran quan governava el PP i quan Moragues ho havia de solucionar sent el responsable dels Cossos i Forces de Seguretat, que en aquests moments i tret d’alguns punts concrets que es tenen localitzats i on estem treballant”, ha destacat socialista.

Respecte a la construcció d’habitatge públic, l’edil Mascarell ha lamentat el desconeixement de Fernando De Rosa de la realitat gandiana i li ha recordat que entre el 2011 al 2015 no es va construir ni tan sols un habitatge públic a Gandia. Per contra, en aquests últims huit anys sí que s’han pres mesures sobre això. “Fa un any vam adjudicar 15 habitatges, en el seu dia vam solucionar l’afer de la paralització de Simancas posant 64 habitatges en règim de lloguer social i el parc de què disposem continua augmentant”.

Articles relacionats