22.5 C
Gandia
Dimecres, 4 octubre, 2023

Oliva epicentre de la inclusió amb l’elecció de Mr. Gai Comunitat Valenciana

Oliva Turisme ha celebrat la presentació oficial de l’esperada gal·la Mr Gai Comunitat Valenciana, la qual se celebrarà demà dissabte, 29 d’abril, en el Parc de lEstació amb les actuacions de Gisela, Kate RyanNew Limit, Kika Lorace, Dj. Suri i Borja Sant Dj., on es triarà al representant de la Comunitat Valenciana per a la gran final del certamen nacional que es durà a terme el divendres 30 de juny a Madrid durant la celebració de Madrid Orgull.

Mr. Gai Comunitat Valenciana

Kino Calafat, regidor de Turisme de l’Ajuntament d’Oliva, ha assegurat la implementació d’un sòlid dispositiu de seguretat per a garantir que l’esdeveniment complisca amb totes les garanties necessàries. Aquest dispositiu de seguretat inclou la presència de la Guàrdia Civil, la Policia Local i Protecció Civil, així com equips sanitaris, amb l’objectiu d’assegurar que tot transcórrega amb total normalitat i sense incidents.

Segons ha declarat Calafat, s’espera una gran afluència de públic que ha creat grans expectatives en el sector comercial d’Oliva. Des de la delegació de Turisme, han assegurat que “esdeveniments com Mr. Gai Comunitat Valenciana Oliva posicionen a Oliva com a destinació turística inclusiva”.

Les gales regionals han sigut una part integral del certamen Mr Gai Espanya, i tornar a localitats com Oliva representa un emotiu retrobament per als directors amb els inicis d’aquest.

“Cada vegada es coneix més la faceta social d’aquest esdeveniment, a més que proporciona a la ciutat un impacte molt positiu com a atractiu turístic”, aclareix Juan Martín Boll, director de Mr Gai Espanya. “Gràcies a Mr Gai Espanya, altres certàmens han modificat les seues regles per a participar, demostrant que l’exclusió no té cabuda en aquest àmbit.”

“Per què Oliva? L’essència de Mr Gai es troba en els municipis, en els destins visibles. Per a moltes persones, aquesta serà la seua primera experiència en relació amb la comunitat LGTBI”, exposa Nano.

El regidor de Turisme, Kino Calafat, ha expressat el seu agraïment a JN Global Project, la productora del certamen, afirmant que “Quan apostem per *JN és perquè creiem en el seu potencial i en la repercussió mediàtica que generaria. Ho vam tindre clar des del principi. És el certamen LGTBI de major transcendència mediàtica al país i ens enorgulleix que hi haja algú que es dedique tant a això i que s’involucre d’aquesta manera”.

Nano García ha valorat enormement que Ajuntaments com el d’Oliva aposten per esdeveniments com aquest. “Mr Gai és una família, i ara Oliva se suma a ella i serà present en la gran final de Madrid”.

Kino Calafat, ha tancat aquesta presentació institucional amb aquestes paraules: “Estic emocionat i gaudiré de l’esdeveniment. Hem rebut anomenades de tot arreu, fins i tot ens han dit que venen autobusos. L’escenari serà impactant”.

Articles relacionats