19.6 C
Gandia
Diumenge, 24 setembre, 2023

Gustavo Mascarell lidera la candidatura presentada pel PSPV-PSOE del Real de Gandia

• Gustavo Mascarell: “Hem treballat, treballat i treballat per a fer un Real millor”

L’Auditori de la Casa de Cultura Alcalde José Blay Espí va acollir la vesprada d’aquest dijous la presentació de la candidatura del PSPV-PSOE de del Real de Gandia a les eleccions municipals que se celebraran el pròxim 28 de maig. Una llista liderada per l’actual alcalde del municipi Gustavo Mascarell Tarrazona, que compta amb nous integrants respecte als comicis de fa quatre anys.

L’acte es va desenvolupar en un espai ple de veïns del municipi i va comptar amb la presència del secretari d’Organització del PSPV de la província de València, Vicent Mascarell, i de Liduvina Gil, secretària general dels socialistes a la Safor.

Gil va destacar en la seua intervenció el treball de Gustavo Mascarell al capdavant de l’Alcaldia, i ha recordat que quan aquest va accedir al càrrec el deute del consistori ascendia a 1,5 milions d’euros. Una situació econòmica que s’ha revertit fins al punt que l’últim exercici pressupostari s’ha tancat amb 2,7 milions d’euros de romanent de tresoreria. “Gustavo ha liderat un projecte il·lusionant, de proximitat, amb *trellat i moderació”, va subratllar.

Articles relacionats