10.4 C
Gandia
Divendres, 1 març, 2024

Vicenta Ferrer nova regidora de l’àrea de Polítiques Econòmiques, Comerç, Ocupació, Indústria i Innovació de Gandia

 

En el Ple municipal de l’Ajuntament de Gandia corresponent al mes de desembre, ha pres possessió del seu càrrec la nova regidora del Grup Municipal Compromís Més Gandia Unida, Vicenta Ferrer Alemany.

En el Govern local, Vicenta Ferrer gestionarà l’àrea de Polítiques Econòmiques, Comerç, Ocupació, Indústria i Innovació. Ocuparà la vuitena tinença d’Alcaldia i, a més, presidirà la Junta de Districte de la Platja.  

Currículum

Nascuda a Gandia en 1965, és Diplomada en Infermeria i Treball Social i va completar la seua formació amb un màster en Farmacoteràpia per a Infermeria i aconseguint l’especialitat d’Infermeria Pediàtrica. Ha participat en diversos moviments socials.

Professionalment, estava vinculada al camp de la salut, de fet, abans d’entrar a l’Ajuntament treballava a l’Hospital Francesc de Borja.

Quant a l’àmbit associatiu, ha estat membre de la Federació Valenciana de Discapacitats i de l’Associació d’Ajuda al Poble Sahrauí. És sòcia d’Ajuda en Acció, Greenpeace, Club de Córrer el Garbí i forma part de la Muixeranga de la Safor.

Respecte de la participació política, ha sigut una de les peces més destacades del grup de treball de l’àrea de Polítiques Econòmiques com a assessora de govern.

Ocupava el número 5 a la llista electoral de Compromís Més Gandia Unida. Des de l’inici de la legislatura ha treballat colze a colze amb l’anterior regidor Ferran Martínez Mendoza, a qui substitueix. Per tant, coneix a la perfecció el funcionament, les necessitats i les persones que formen l’àrea.

Articles relacionats