14.7 C
Gandia
Dilluns, 4 desembre, 2023

Vicent Gregori coordinarà la campanya del PP a l’Ajuntament de Gandia i Barber serà el portaveu

Després d’endarrerir de forma sorprenent la nominació d’un candidat a l’alcaldia, el Partit Popular de Gandia ha donat senyals de vida i ha designat el Comité de Campaña, que dirigirà les accions de cara als comicis davant la proximitat de les cites electorals, tant generals i autonòmiques, com locals. És un comité, per tant, que estarà vigent fins al mateix 26 de maig.
L’encarregat de posar en marxa la maquinària electoral del Partit Popular de Gandia serà, a proposta del president i candidat, Víctor Soler, el secretari general del PP, Vicent Gregori, home de confiança per a Soler, amb experiència en campanyes electorals i que ha de ser qui lidere l’equip amb el que el PP intentarà retornar a l’alcaldia de Gandia.
El Partit Popular assegura que compta amb “una massa activa i important d’afiliats i simpatitzants disposats a treballar per a revalidar la victòria electoral que va aconseguir el partit popular en les passades eleccions”.
Vicent Gregori afirma que “m’acompanyen en aquest comité un equip de persones preparades, amb experiència, dones i homes, però vull destacar, que aquest comité, és molt més ampli que el que hui ací es detalla, perquè dins de cada àrea hi ha més persones involucrades, amb un únic objectiu, el de treball i il·lusió per Gandia”.
Gregori ha destacat que “aquesta serà una campanya porta a porta i carrer a carrer, per a traslladar el nostre projecte de país, comunitat i de ciutat”.

Comité de Campaña Electoral
Coordinador de Campaña: Vicent Gregori
Portaveu de Campanya: Guillermo Barber
Campanya Candidat Coordinació. Ana Penalba
Responsable electoral: Javier Viciano, Ximo Faus
Comunicació i RRSS: Pablo Almiñana, Javier Ruiz i Alba Frasquet.
Organització i actes públics: Sergio Plata, David Ronda, Salva Climent i Fernando Megía.
Programa Electoral: Alberto Moratal
Coordinació llista electoral: Rocío Palomares
Seu i administració: Carlos Moncho i GaizkaPastor
Mobilització i Acció territorial: Emi Climent, Salvador Soler i Lucia Morant .
Acció sectorial: Javier Roche

Articles relacionats