14.7 C
Gandia
Dilluns, 4 desembre, 2023

Els alumnes de les Escolàpies ixen al carrer per recórrer els escenaris de la literatura

Els alumnes d’Educació Secundària i Batxillerat del col·legi Escolàpies Gandia han estat aprenent literatura fora de l’aula durant dos dies. En el marc d’una Setmana Cultural, els dies 21 i 22 han celebrat el Dia Mundial de la Poesia, contextualitzant autors contemporanis de la ciutat i clàssics com Ausiàs March. Aprendre literatura fora de l’aula és una aposta del col·legi Escolàpies Gandia amb la finalitat d’aconseguir un aprenentatge significatiu i considerar que la literatura no s’ha de convertir en una mera disciplina acadèmica.
Aprofitant les Rutes Literàries que ofereix la ciutat de Gandia, han eixit de l’aula per a posar en marxa el seu projecte d’aula, veure amb els ulls dels escriptors, conéixer i donar sentit al seu aprenentatge. Una forma diferent d’entendre la competència literària, on els alumnes lligen textos a l’aire lliure, coneixen els llocs, carrers i monuments sobre els quals escriuen els autors.
A més, han etiquetat la seua experiència #GandiaLitEscolapias per a compartir-la i continuaran sumant el que han conegut en el seu projecte d’aula..

Articles relacionats