23.9 C
Gandia
Diumenge, 4 juny, 2023

Via verda a la “Via Verda”

Via verda a la “Via Verda”

– Les obres de la via verda començaran les pròximes setmanes

– El Ministeri d’Agricultura, Pesca i Alimentació ha notificat al consistori que ja ha firmat l’acta de replanteig per a executar les obres en el terme municipal de Tavernes

– La via ciclopedestre que unirà Tavernes amb la Ribera Alta contribuirà al desenvolupament sostenible del món rural i a acostar el medi natural a la població

El Ministeri d’Agricultura, Pesca i Alimentació ha notificat a l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna que ja ha firmat l’acta de replanteig per a començar pròximament les obres de la via verda en el terme municipal valler.

L’ens estatal serà l’encarregat d’executar tots els treballs del projecte de rehabilitació del traçat de l’antic trenet Carcaixent-Dénia com a camí d’esbargiment, mentre que l’Ajuntament assumirà el manteniment de les obres i la gestió de les noves infraestructures.

Plànol Via Verda Trenet Carcaixent DéniaEl projecte suposa la creació d’una via ciclopedestre que unirà Carcaixent i la Ribera Alta amb Tavernes i la seua platja a través de la recuperació del traçat de l’antiga via fèrria del trenet Carcaixent-Dénia, un projecte que contribuirà al desenvolupament sostenible del medi rural i a acostar el medi natural a la població.

El regidor d’Urbanisme, Josep Llàcer, ha afirmat que “un projecte tan important per a Tavernes com és la via verda està a punt de cristal·litzar. Després de moltes gestions, el Ministeri ha assumit l’execució de les obres i l’inici dels treballs és imminent”.

En la sessió plenària del mes de març, ja es va aprovar la cessió de l’ús i la disponibilitat dels terrenys per on transcorrerà la via verda perquè el Ministeri d’Agricultura, Pesca i Alimentació execute les obres.

Articles relacionats