11.5 C
Gandia
Dimecres, 21 febrer, 2024

Oliva: Paradís natural dels esports de vent i el cicloturisme

– En la plaça central de l’estand de la Comunitat Valenciana en FITUR

• Amb novetats, per aquest any 2021, centrades en el kite, el Wing Foil, platges i la X edició de la Gran Fons Alberto Contador

Aquest matí el Circuit Nacional de Wing Foil, la Spain Kiteboarding League i la Gran Fons Alberto Contador han sigut els protagonistes en la plaça central de l’estand de la Comunitat Valenciana en Fitur.

A més, també s’ha celebrat la presentació de l’oferta turística d’Oliva per a aquest 2021 amb la presència de l’Alcalde d’Oliva, David González, la vicealcaldessa, Ana Morell, el regidor de Turisme i Platges de l’Ajuntament d’Oliva, Xavi Pascual, director del Patronat Provincial de Turisme de València amb diversos membres de l’equip de promoció.

Kino Calafat ha iniciat la seua intervenció convidant a tots a “tornar a gaudir de les increïbles albes des d’Aigua Morta; dels espectaculars passejos per la Marjal; d’una sessió de Paddle Surf en Pau Pi o una vesprada de kite en Rabdells en els canals abalisats que, un any més, s’instal·laran a Oliva”.

El regidor delegat ha insistit, així mateix, en la importància de la volta dels esdeveniments esportius “que se celebraran amb totes les mesures de seguretat i que situen a Oliva com a paradís nacional dels esports de vent, amb la SKL i el Circuit Nacional de Wing Foil i del cicloturisme”.

En format virtual ha sigut present Juan Antonio Martín “Peluka”, promotor de la Spain Kiteboarding League qui ha mostrat la seua alegria per tornar a Oliva com un dels espots que ha secundat des de l’inici aquesta competició.

La X edició de la Gran Fons ha tingut també un paper molt destacat en l’acte en què ha volgut participar Alberto Contador. Aquesta edició que torna a tindre com a seu el complex hoteler d’Oliva Nova Beach & Golf ofereix 2 recorreguts, tots dos tancats per complet al trànsit, un de 162 km i 3.120 m de desnivell acumulat, i un altre de 111 km i 1.965 m de desnivell i es desenvoluparà seguint les mesures estipulades per les autoritats sanitàries garantint la seguretat dels participants Les inscripcions eixiran a la venda en les pròximes setmanes a través de la pàgina web www.granfondoalbertocontador.com.

Per a l’ocasió, Contador ha insistit en la importància que els participants gaudisquen de compartir la carretera amb els seus amics i que es divertisquen, ja que “l’objectiu no és competir ni fer el millor temps, sinó que la finalitat és gaudir de la nostra passió amb tots els ingredients perquè així siga”.

Per a finalitzar, l’Alcalde d’Oliva, David González ha assegurat que “enguany tenim unes perspectives molt favorables de cara a la pròxima temporada pel que ens hem de posicionar com a destinació turística única i diferenciat, tal com el públic està demandant, amb un magnífic entorn i territori”.

Demà divendres, 21 de maig, serà el torn de la gastronomia i les festes d’Oliva amb un showcooking virtual en l’estand de L’Exquisit Mediterrani dedicat als Calders de Sant Antoni i que han sigut cuinades pels festers de Sant Vicent.

Articles relacionats