10.4 C
Gandia
Divendres, 1 març, 2024

El CEIP Sant Antoni de Pàdua de Xeresa impulsa un seguit d’activitats destinades a tot l’alumnat

El CEIP Sant Antoni de Pàdua es troba immers en un procés de transformació des dels últims anys, fruit de la inquietud i de les ganes de millorar l’escola de Xeresa de tot el claustre de mestres, amb el suport de la Comunitat educativa, AMPA i Ajuntament de Xeresa.

Al centre s’estan desenvolupant diferents tipus de projectes oferits per la Conselleria d’Educació i Ministeri d’Educació, com podem ser, Erasmus +, Projectes d’investigació i innovació educativa, Pla anual de formació del professorat, Projectes de dinamització de biblioteques, ….

Els quals estan donant la possibilitat d’anar canviant diferents espais del centre, comprar llibres, visitar centres educatius pioners a diferents països d’Europa.

I a més implementar altres activitats al llarg del curs com l’hortet escolar, projectes solidaris com la Cursa Save the Children, activitats de foment lector, activitats educatives d’èxit, carnestoltes temàtics, utilització de les TICS, i s’extraguen conclusions molt favorables tant per part de l’alumnat, com per part del professorat i les famílies.

De cara al pròxim curs, i per donar continuïtat al Projecte presentat per educació infantil aquest curs per creació d’ambients d’aprenentatge, també s’ha presentat un projecte de la creació d’ambients a educació primària, on s’utilitzaran els diferents espais del centren per convertir-los en un espai més d’aprenentatge i on l’alumnat puga anar circulant lliurement per ells i puguen interactuar amb alumnes de diferents edats i crear un clima òptim que afavorisca l’aprenentatge autònom, cooperatiu i inclusiu.

Es el primer centre a la Safor que va a implementarà aquest tipus de metodologia a l’etapa d’educació primària, amb l’intenció de millorar la  escola i ser un centre públic de qualitat.

Articles relacionats