Ventus Quintet obri el cicle de concerts de Sant Jeroni de Cotalba

La formació valenciana “Ventus Quintet” formada per solistes internacionals i músics amb un bagatge artístic molt destacat, obri aquest divendres 13 de juliol a les 20’00 h. la 11ª edició del cicle de concerts “Música en Sant Jeroni de Cotalba”, en el Monestir de Sant Jeroni de Cotalba, a Alfauir.
La formació interpretarà en el monestir de Cotalba obertures de cèlebres òperes i fantasies de concert de Mozart, Rossini, Verdi, Grieg i Bizet interpretades per quintet de vent. Està composta per Vicent Gelós, (flauta), Doménec Hurtado (oboè), Miguel Ángel Tamarit (clarinet), Manuel Járrega (trompa) i Ferran Tamarit (fagot).
“Ventus Quintet” ha actuat en els festivals espanyols i internacionals més importants, des del festival d’Oviedo, el cicle de música de cambra del MUVIM, Festival Mozart de Salzburg, Torí, Grieg en Bergen (Noruega), Crusell a Hèlsinki (Finlàndia), Lugano (Suïssa) i Stuttgart (Alemanya).
L’agrupació es forma en 2001 per solistes internacionals. Des de la seua creació, les seues actuacions han progressat fins al punt de realitzar concerts i gires en diferents països europeus, amb elogi de públic i crítica. Enguany 2018 han realitzat actuacions en les millors sales espanyoles, alemanyes, franceses i italianes.
Amb “Ventus Quintet” col·laboren assíduament el flautista Andrea Oliva, el fagotista Claudio Gonella, trompista Danilo Marcello, pianistes com Martin Münch, Pilar Valero i Pedro Valero i des de 2014 la seua associació amb la pianista japonesa Kei Hikichi els porta a interpretar els grans quintets per a piano i vent de Mozart i Beethoven.
La 11ª edició de “Música en Sant Jeroni 2018” compta amb una programació completa i variada amb diverses formacions de reconegut prestigi.
Aquesta edició de 2018, abasta una àmplia varietat d’estils, sense deixar de costat la dedicació especial del festival d’acostar la música clàssica i antiga i el jazz, al públic.
Les entrades dels concerts es poden adquirir en totes les oficines de Caixa Popular, patrocinadora un any més d’aquesta 11ª edició o directament per internet en www.mgticket.com/cotalba.
Els concerts es poden combinar de manera opcional amb visites guiades al Monestir que començaran a les 18,00 h i sopars en els jardins romàntics del Monestir, després de cada concert.

Et Pot Interessar