23.9 C
Gandia
Diumenge, 4 juny, 2023

València Turisme i Gandia participen per primera vegada a TUREXPO Galícia 2022

• Es tracta del principal certamen turístic de Galícia, que se celebra del 2 al 5 de juny a Silleda (Pontevedra)

La Diputació de València, a través de València Turisme, participa per primera vegada, des d’ahir i fins diumenge, 5 de juny, en TUREXPO Galícia, el principal certamen turístic gallec, juntament amb el municipi de Gandia com coexpositor i sota el paraigua de Turisme Comunitat Valenciana.

València Turisme aposta amb aquesta iniciativa per desenvolupar el flux turístic gallec cap a la província de València, ja que Galícia compta amb connexions aèries directes a l’aeroport valencià.

L’espai expositiu de la Comunitat Valenciana al certamen ocupa una superfície de 100 metres quadrats i disposa de pantalles tàctils per a cada marca turística valenciana, amb fullets pdf i QR descarregables, així com taulells d’atenció al visitant.

A més, l’estand acollirà showcookings en directe i oferirà degustacions al públic en una àrea dedicada a la promoció de la gastronomia valenciana.

Es tracta de l’onzena edició de la fira, dedicada a professionals durant els dos primers dies i oberta al públic general el cap de setmana.

En les jornades professionals, turoperadors nacionals i internacionals han realitzat diversos workshops amb empreses i associacions de diferents destins valencians.

Articles relacionats