20.2 C
Gandia
Diumenge, 4 juny, 2023

Diplomes i distincions per a agents de la Policia Local de Gandia

El secretari autonòmic de Seguretat i Emergències, José María Ángel, i el director general d’Interior, Salvador Almenar, van imposar ahir un total de 416 condecoracions, diplomes i distincions a agents de diversos cossos de Policia Local de les províncies de València i Castelló, com a reconeixement al treball i mèrits d’aquests professionals de la seguretat pública durant la tasca policial.

Policia Local de Gandia

Durant l’acte es van lliurar als 27 agents de la Policia Local de Gandia un total de 44 reconeixements (més del 10% del total atorgat a les dues províncies) que reivindiquen actuacions assistencials i humanitàries. Es tracta de 39 felicitacions públiques i 5 distintius blaus.

El regidor delegat de Seguretat, Nacho Arnau, va mostrar la seua satisfacció pels reconeixements i va destacar que “els agents de la Policia Local de Gandia no només treballen cada dia per mantindre la nostra ciutat com un dels municipis més segurs de la Comunitat Valenciana, tal com indiquen els informes del Ministeri de l’Interior, sinó que s’impliquen en continuar augmentant la seua formació en diversos àmbits. Estic molt orgullós de la feina que tots fan”.

“Seguirem treballant en aquesta línia per reafirmar la Policia Local de la nostra ciutat com una entitat propera i un cos de referència on altres policies aspiren a arribar” va finalitzar l’edil.

Articles relacionats