UNA REUNIÓ SOBRE LA SEGURETAT AL CAMP REUNEIX 300 LLAURADORS A OLIVA

 

La reunió es va iniciar amb la presentació i explicació a càrrec dels membres de la Guàrdia Civil del Programa de Seguretat i la Prevenció de fets delictius en l’àmbit agrari. Es va donar a conèixer als agricultors d’Oliva la tasca i els mitjans que utilitza la Guàrdia Civil a la lluita contra els robatoris de cítrics i instal·lacions agràries, així com recomanacions de com han d’actuar els agricultors davant d’aquestes situacions.

Com a novetat en el tema de les denúncies, es va informar que a partir d’ara, qualsevol agricultor tindrà el suport del col·laborador de la Regidoria d’Agricultura, Enrique Parra, per tramitar les denúncies sobre robatoris al camp. Aquesta persona estarà a disposició dels agricultors a l’Ajuntament d’Oliva.

A la pregunta per part d’algun agricultor assistent a l’acte sobre la futura pujada de l’IBI Rústic, des de l’equip de govern local es va explicar que la futura pujada, en cas d’aplicar per al 2017, es destinarà els diners íntegrament per millorar les instal·lacions agràries, els serveis de seguretat i camins rurals.

Angela Gilabert, presidenta de la recentment creada associació d’agricultors d’Oliva (AGRICOL) va explicar als assistents els objectius i les finalitats l’Associació d’Agricultors d’Oliva, va informar que l’afiliació és gratuïta, i que s’han realitzat tots els tràmits legals per tal que l’associació siga un interlocutor seriós i vàlid davant l’ajuntament i la resta d’organismes oficials.

Et Pot Interessar