24.2 C
Gandia
Dimecres, 31 maig, 2023

Una paella gegant com a colofó final de les festes del Centre Històric de Gandia

  • Gandia celebra la 18 edició de les festes del Centre Històric amb música, dansà i una paella gegant com a colofó final 

Aquest cap de setmana s’han celebrat amb èxit les festes del Centre Històric de Gandia. El dissabte 29, a les 19h, un centenar de balladors, dolçainers i tabaleters començaren un passacarrer per diferents carrers emblemàtics del centre de la ciutat com la Plaça de l’Escola Pia, carrer Major, carrer Sant Pasqual, Plaça Major, carrer Joan Andrés, carrer Major i carrer Sant Roc fins arribar a la plaça del Beat Andrés Hibernon i el c/ Duc Carles de Borja, on s’hi va fer la 5a Dansà del Centre Històric, a càrrec del Grup de Danses la Delicà de Gandia Dansà. I a les 22.00 h, el «Sarau de tardor», amb l’actuació de la Rondalla la Comarcal.

Dansa i musica a les festes del Centre Histotic de Gandia fotografia Natxo Frances
Dansa i música a les festes del Centre Històric de Gandia, fotografia Natxo Francés

I diumenge, per a no perdre les costums locals, des de les 11h del matí el restaurant Galbis va començar la preparació d’una paella gegant, acompanyada d’una degustació de cervesa artesanal i ambientació musical per fer l’espera al dinar més amena a tot el veïnat que s’hi va donar cita a la plaça de l’Escola Pia. Després d’anys complicats per la pandèmia, s’hi notava en les cares de la gent que hi havia ganes de festa i comboi en un cap de setmana de pont per a molts.

A ambdós actes hi va acudir el vicealcalde i president de la Junta de Districte del Centre Històric, Josep Alandete.

Articles relacionats