23.5 C
Gandia
Diumenge, 26 març, 2023

Un veí de Potries inicia una aventura solidària al Kilimanjaro

Carlos Garcia, veí de Potries, amant de l’esport de muntanya i conegut a les comarques centrals pels seus últims cims muntanyencs. Com és el cas del Mont Blanc, el passat juliol, o el Camp Base Annapurna el novembre del 2019.

Ara inicia un nou periple muntanyenc però aquesta vegada amb una connotació solidària. Sota el lema “Metres solidaris”, ascendirà el pròxim novembre el cim més alt del continent africà, el Kilimanjaro de 5895 metres.

Pel que fa a la part solidària d’aquesta envejable aventura consisteix a aconseguir donatius per cada metre que aconseguisca ascendir, amb l’objectiu d’arribar fins als 6000 metres.

Aquests diners és repartir de forma equitativa en 3 projectes:

– Preventori Infantil Nostra Senyora dels Desemparats del Real de Gandia.

– El Centre Acollida Sant Francesc d’Assís de Palma de Gandia.

– Càritas Gandia

Les persones que vulguen col·laborar ho faran aportant 1 euro per cada 1000 metres d’ascensió, sent un total de 6 km en total. Sent així una aportació de 6 € per persona que aniran íntegrament a les tres entitats referenciades.

Les aportacions seran adquirint una entrada de fila 0 per al Kilimanjaro mitjançant la pàgina https://entradium.com/events/metressolidaris?fbclid=IwAR02Qq0Pozm54ZDJXtGl8S9384va2Hy05zV3kWIMUz7z0T9R-J2dCtsdJOI

Articles relacionats