18 C
Gandia
Dijous, 22 febrer, 2024

Concert Especial “SOS” al Teatre del Raval de Gandia

VerdCel visita el Teatre Raval de Gandia el dissabte 6 de novembre. VerdCel amb tot l’equip que l’acompanya, desplegarà aquest SOS artístic i personal, una oportunitat per poder escoltar-lo i veure’l en totes les seues dimensions. El preu de l’entrada és de 10 € anticipadament i 12 en taquilla.

SOS de VerdCel. Una ocasió especial per gaudir d’un concert ben complet amb convidada, dansa, projeccions i escenografia. Rusó Sala col·labora amb les veus. Laia Santanach amb la dansa i Daniel Olmo amb les projeccions. Un espectacle polièdric, ric en llenguatges i
molt potent.

Concert Interdisciplinari

Aquest és un espectacle polièdric, barreja diferents modes d’expressió escènica, per així poder arribar a l’espectador a través de diferents sentits i llenguatges. L’objectiu és aprofundir més en el missatge i potenciar l’emotivitat del recital. Hi ha cançons, amb música i lletra, els
textos declamats i les recitacions, projeccions i art en directe, accions, dansa contemporània i una cuidada escenografia (en col·laboració amb Josep Castells).

Tota una riquesa de disciplines que convergeixen en aquesta proposta original de creació pròpia. Un espectacle amb cos i ànima en la fusió de llenguatges.

‘SOS. Memòria d’una pandèmia’ és un espectacle, un concert molt especial de presentació del treball artístic, musical, plàstic i literari de VerdCel.

Està basat en les seues cançons incloses en aquest nou treball (Llibre-CD) creat en temps de la crisi sanitària, obra (composicions, lletres i direcció) d’Alfons Olmo Boronat (Alcoi, 1976).

VOCACIÓ COL·LECTIVA

És a més a més un treball amb un nombrós equip el qual destil·la una clara vocació de col·lectiu, col·laborativa, sobretot per potenciar l’esperit del mateix i el tipus de contingut que conté i vol transmetre: “SOS ha nascut des del confinament i la complicitat, amb l’esperit d’acompanyar-vos en aquesta travessia per la pandèmia de la COVID-19, compartint el nostre ofici, per a trencar totes i tots plegats els murs de l’aïllament”

És un espectacle fet des de l’epicentre del qual hem viscut darrerament, per la irrupció d’una nova malaltia que ens ha fet canviar de vida a escala mundial. Expressa artísticament les moltes cares d’aquesta circumstància transcendent, cosa que encara vivim amb incertesa.

Articles relacionats