17.6 C
Gandia
Dimecres, 28 febrer, 2024

Un veí de Potries aconsegueix 3.600 € gràcies ala seua aventura solidària al Kilimanjaro

 

 

Carlos Garcia, veí de Potries, amant de l’esport de muntanya i conegut a les comarques centrals pels seus últims cims muntanyencs, com és el cas del Mont Blanc, el passat juliol, o el Camp Base Annapurna el novembre del 2019.

Inicià el passat mes de novembre una aventura solidària que pretenia aconseguir diners per a diferents projectes de la Safor d’ajuda social.

El repte consistia a aconseguir el cim del Kilimanjaro, el cim més alt d’Àfrica amb 5895 metres, sota el lema “Metres solidaris”. El cim fou aconseguit el passat mes desembre i aquest fet ha suposat aconseguir 3.600 € destinats de forma equitativa per al Preventori Infantil Nostra Senyora de l’Empar del Real de Gandia i  el Centre Acollida Sant Francesc d’Assís de Palma de Gandia i Càritas Gandia.

Els diners s’han aconseguit amb aportacions individuals de 6 €, aportant així 1 € per cada 1.000 metres d’ascensió. A més de les empreses patrocinadores que han volgut aportar el seu granet, com són DulcesolElectrónica del Serpis,  CitrosolChristeyns EspañaConnectaduxOfisportClinica David Marcos, Botiga d’Eva, Farmàcia Susana Sòria, InstelsaBenlluent, Ajuntament  de  Potries, Inma Florista, Beniflà Motors, Mirella Restaurante, Tus Marcas Gandia i Vicky Froods.

Articles relacionats