27.3 C
Gandia
Divendres, 24 març, 2023

Els Reis Mags visitaran als xiquets i xiquetes de Guardamar de la Safor amb molta cura

 

 

L’Ajuntament de Guardamar de la Safor ha informat d’una gran notícia pels més menuts del poble, Els Reis Mags els visitaran, però ho faran amb molta cura per la situació epidemiològica que hi ha en aquest moment.

De fet donen avís als pares i mares que vulguen col·laborar en portar els “sac de garrofes” per als patges de Ses Majestats, que ho podran deixar a l’Ajuntament els dies 3 i 4 de gener de 10:00 a 14:00 hores

Ses Majestats els Reis d’Orient començaran el dia 5 de gener, a les 18:00 h, el seu itinerari pels carrers de Guardamar de la Safor.

L’eixida serà des de la plaça de les Moreres, a la Platja, i recorreran els carrers i avingudes: Tamarits, País Valencià, la Safor i Rosa dels Vents.

Després vindran al nucli urbà del poble i passaran pels carrers: Doctor Mut, Molí, Església, Crist Rei, Nou, Nou d’Octubre, Oliveres, Natzaret-Oliva, Barranc, Sant Joan, Llevant, Ullals, Gregal, de la Mar.

Els Reis han demanat que per evitar possibles contagis que se’ls salude des dels balcons i les finestres i que una vegada que els regals siguen deixats a la porta els agafeu, i així s’asseguren el contacte 0.

 

Fotografia d’arxiu

Articles relacionats