UN NOU TALLER OCUPACIONAL PERMETRÀ CONDICIONAR NOUS ESPAIS URBANS A OLIVA

 

El projecte té un pressupost total de 426.556,08 euros, dels quals l’Ajuntament d’Oliva aporta 55.639,08 euros i el SERVEF 370.927,20 euros. Està adreçat a un total de 20 persones desocupades, 10 per especialitat, que gaudiran d’un contracte de formació i d’aprenentatge al llarg de dotze mesos (equivalent a 1.920 hores de formació), remunerat des del primer dia. El taller s’iniciarà abans que finalitze el present any 2016.

El Programa de Tallers d’Ocupació es configura com un programa mixt d’ocupació i formació, cofinançat pel Fons Social Europeu, que té per objecte millorar l’ocupabilitat de les persones desocupades incloses en els col·lectius a què va dirigit, per mitjà de la realització d’obres o serveis d’interés general i/o social, que possibiliten als alumnes treballadors la realització d’un treball efectiu per mitjà del contracte per a la formació i l’aprenentatge que, juntament amb la formació professional ocupacional rebuda, en procure la qualificació professional i n’afavorisca la inserció laboral.

http://www.servef.gva.es/) s’han d’inscriure en l’oferta de treball que desitgen. En el moment que estiguen actives eixes ofertes de treball es comunicarà per part de l’Ajuntament d’Oliva a través de la seua pàgina web i de les xarxes socials municipals.

– Tindre vint-i-cinc anys o més.

– Complir els requisits establerts en la normativa d’aplicació per a formalitzar un contracte per a la formació i l’aprenentatge.

Et Pot Interessar