Un nou brot de coronavirus a la Safor i el nivell de contagis no dona treva

S’ha registrat a la totalitat de la Comunitat Valenciana un total de 69 nous brots de coronavirus, d’ells un s’ha produït en la comarca de la Safor concretament a Gandia. El brot és d’origen social amb 8 persones contagiades. 

Des de divendres passat fins ahir diumenge l’acumulat de nous contagis ha sigut de 104 casos, el total d’afectats en l’Àrea de Salut de Gandia s’eleva a 3.049 des del mes de maig passat.

A l’hospital comarcal Francesc de Borja de Gandia hi han ingressades 35 persones, i d’elles 4 necessiten atenció mèdica en la Unitat de Vigilància Intensiva.

Comunitat Valenciana

– Sanitat registra 2.120 nous casos de coronavirus i 2.788 altes des de l’última actualització

La Comunitat Valenciana ha registrat 2.120 nous casos de coronavirus confirmats per prova PCR o a través de test d’antígens des de l’actualització del passat divendres, que situen la xifra total de positius en 110.208 persones.

D’altra banda, des de l’última actualització, s’han registrat 2.788 altes a pacients amb coronavirus. En aquests moments hi ha 12.417 casos actius, la qual cosa suposa un 10,21% del total de positius.

Els hospitals valencians tenen, actualment, 1.158 persones ingressades, 188 menys que dilluns passat, de les persones ingressades 244 reben atenció mèdica a la Unitat de Vigilància Intensiva, 43 pacients menys que fa una setmana.

D’altra banda, s’han registrat 14 defuncions per coronavirus des de l’última actualització, per la qual cosa el total de defuncions és de 2.491 persones.

El nombre total de proves dutes a terme per a la detecció del coronavirus ascendeix a 1.810.044.

Actualització de la situació en residències

En l’actualitat, hi ha algun cas positiu en 85 residències de majors (4 a la província de Castelló, 28 a la província d’Alacant i 53 a la província de València), 15 centres de diversitat funcional (3 a la província de Castelló, 3 a la província d’Alacant i 9 a la província de València) i 3 centres de menors a la província de València.

– Residents nous positius: 48

– Treballadors i treballadores nous positius: 16

– Residents que han mort: 1

Actualment, es troben sota vigilància activa de control sanitari 17 residències en la Comunitat Valenciana: 8 a la província d’Alacant i 9 a la província de València.

Actualització Nous brots: 69

· Gandia: 8 casos. Origen social

Et Pot Interessar