El comerç local es bolca amb ‘Bunyoleres sense fronteres’ per a recaptar fons

Bunyoleres sense fronteres, rep el suport i la solidaritat del comerç local de Gandia, que han participat amb l’aportació de regals amb els quals han realitzat tres cistelles nadalenques i amb elles realitzar una rifa que els puga aportar la baixada d’ingressos que els ha produït la pandèmia de coronavirus, ja que no han pogut realitzar la venda dels seus bunyols solidaris.

La rifa és de paperetes de només 1 euro i que es poden trobar en Farmàcies, botigues de roba, restaurants, centres d’estètica, sabateries o perruqueries són alguns dels quals s’han volgut sumar a la causa per a aportar regals de tota mena i donar una alegria a aquelles persones a les quals els toque. Des de l’associació han assenyalat «A totes les persones volem reiterar el nostre enorme agraïment, ja que han jugat un paper essencial facilitant i recolzant en tot moment la nostra labor social».

Se sortejaren tres cistelles i el sorteig es realitzarà amb la loteria de nadal, resultant premiades les quatre últimes xifres del primer segon i tercer premi de la loteria.

«La pandèmia del Coronavirus ens ha impedit dur a terme la venda de bunyols al carrer, una de les nostres fonts d’ingressos més important i hem optat per aquesta manera d’aconseguir l’ajuda de la gent perquè ningú es quede sense el seu plat de menjar en unes festes tan importants i complexes com el Nadal d’enguany». Tota aportació suma, per la qual cosa aquesta és també una manera de col·laborar i ajudar als que més ho necessiten.

‘Bunyoleres sense fronteres’ en aquests moments ajuden a més de 200 persones que acudeixen diàriament al seu menjador social.

Les paperetes es poden adquirir en:

El menjador social que es troba al Carrer Algepseria 75, Gandia
Botiga Callaghan
Farmàcia del Raval
Juguettos 
Juguettos (San Francisco de Borja)
Casa Pastor 
La Barraca Fallera
Esbós
Mumbai Clothing
Calçats Rosita
Ropla
Borja Ópticos
Carlos Barber decoració
Lui Lua
Farmàcia Central
Zapateria IX
Gràfiques Sant Andreu
Grupo municipal del Partit Popular a l’Ajuntament de Gandia
Farmàcia Ojeda
Julio Climent
Maite Salcedo
Corsetería Romaguera
Ferragud
Golominas
Bar El Jubilats, el Real de Gandia

Et Pot Interessar