Un mural fotogràfic amb gent nascuda a l’antic Hospital de Sant Marc adornarà el nou recinte cultural

El regidor de Cultura de Gandia, Joan Muñoz, i l’animador cultural, Joan Josep Payà, han presentat una iniciativa singular amb motiu de la pròxima apertura oficial, a l’octubre, del Centre Museístic de l’Antic Hospital de Sant Marc de Gandia. Precisament, el passat de l’edifici, l’antiga maternitat on van nàixer fins al 1973, aproximadament, molts xiquets i xiquetes de Gandia i la comarca ha inspirat el projecte: “Un Museu viu, un museu de vida”. Un homenatge que es vol plasmar en un gran mural fotogràfic, realitzat pel fotògraf Juanjo Todolí, que donarà la benvinguda als visitants al museu.

“Per aquesta raó, estem buscant al col·laboració de persones nascudes en la maternitat de l’Hospital de Sant Marc. Si s’animen a participar en el projecte poden contactar amb nosaltres de moltes maneres”. Per telèfon:   962 95 95 40, correu electrònic: difusiomaga@gandia.org. O deixant les seues dades al: Centre Museístic Antic Hospital de sant Marc (C/ de l’Hospital, 20). L’horari és de 10 a 20 h, de dimarts a dissabte. I els diumenges de 10 a 14 h. 

Contenidor Cultural

El Centre Museístic antic Hospital de Sant Marc acollirà: el MAGa (Museu Arqueològic de Gandia), la col·lecció de les Clarisses (a la Sala d’Homes), exposicions temporals (Sala de Dones) i el quart Espai Telles del Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana (el primer que s’obri fora de les capitals de província). Un espai pioner a l’Estat en la integració de la primera infància (0 a 3 años) en el entorn dels museus i centres d’art. Les formes geomètriques, espills i taules de llum són els eixos que conviden a l’experimentació.

Et Pot Interessar