19.2 C
Gandia
Diumenge, 24 setembre, 2023

La Setmana Santa de Gandia nomena Paula Beltrán la seua màxima representant

La Junta Major de Germandats de la Setmana Santa de Gandia ha nomenat Padrina de la Setmana Santa i Cambrera del Crist Ressuscitat de ll’any 2019 a Paula Beltrán Alandete, pertanyent a la Germandat de la Santíssima Creu.
Paula Beltrán Alandete va nàixer a Gandia, el 20 d’agost de 1973. Filla de Juan Beltrán Miralles i Teresa Alandete Lledó, té quatre germanes, i està casada amb Óscar de Ancos Lara, amb qui té dos fills, Teresa i Juan.
Va estudiar EGB en el Col·legi Maare de Déu del Carmen de Gandia, BUP i COU en l’IES María Enríquez, i és diplomada en Ciències Empresarials per la Universitat de València. 
La seua vinculació a la Setmana Santa gandiana li ve de família, ja que sa mare va ser cambrera de la Germandat de la Santíssima Creu durant 35 anys, i son pare confrare i germà major de la mateixa. També el seu avi, Juan Beltrán Baydal, va tenir un paper destacat, sent un dels promotors, juntament amb el pare escolapi José María Blay i altres universitaris i exalumnes del Col·legi Escoles Pies, de la refundació de la Germandat de la Santíssima Creu en 1940.
Paula viu la Setmana Santa d’una manera molt intensa, sent confrare des de molt xicoteta. Una devoció que ha transmès als seus fills, que desfilen al costat d’ella des dels 8 mesos d’edat, i als qui ha inculcat les tradicions que des de ben jove ella ha viscut en la seua Germandat.
Actualment, Paula forma part de la Junta Directiva de la Germandat de la Santíssima Creu, participant d’una manera molt activa en totes les seues activitats.

Articles relacionats