Un comité electoral afí a Víctor Soler triarà el candidat del PP a l’alcaldia de Gandia

El Partit Popular de Gandia ha triat este dijous en un Comitè Executiu Local extraordinari i urgent,  el Comitè Electoral que ha de confeccionar la candidatura a l’Ajuntament de Gandia.

El comité electoral elegit ha estat proposat per Víctor Soler, qui alhora presidia la reunió de l’executiva local. Soler, actual portaveu municipal, es disputa el primer lloc de la candidatura per a les eleccions de 2019 amb el també regidor i diputat provincial Guillermo Barber. 
El Comitè Electoral que va proposar el president local, Víctor Soler, va ser aprovat per unanimitat, un fet que el propi Soler ha agraït als integrants de l’executiva. Soler afirma que el comité que ha proposat i que s’ha aprovat està «compost per homes i dones amb un profund coneixement del partit, amb un perfil d’edat representatiu, i amb lleialtat a les sigles i al projecte». Alhora Soler ha agraït que els designats per al comité hagen acceptat el càrrec, perquè segons va expressar, «és molta la responsabilitat que assumeixen com a membres del Comitè, i els aconselle independència, confidencialitat i lleialtat».

La composició del Comitè Electoral aprovat és la següent:
– President- Salvador Climent
– Secretària- Ana Penalba.
– Vocals- Emi Climent, Alberto Moratal i Salvador Soler

Et Pot Interessar