14.2 C
Gandia
Diumenge, 4 desembre, 2022

Un altre doble zero, cap victima i cap brot de coronavirus a la Safor

En la jornada d’ahir no es va produir cap defunció per coronavirus, una gran dada. D’altra banda no es va notificar cap brot de coronavirus a la Safor, una més que positiva dada, ja que la traçabilitat en aquest moment és màxima a causa de la baixada del nombre dels casos positius per coronavirus.

La reducció dels casos actius a la Safor també té repercussió a l’Hospital de Gandia que ha notificat que es troben ingressades 28 persones per coronavirus i d’elles 11 necessiten atenció mèdica a la Unitat de Vigilància Intensiva.

El nombre de casos actius, en la jornada d’ahir, és de 12, la qual cosa significa que en breu, si tot continua de la mateixa manera, es podrà aconseguir una incidència acumulada a la Safor de 80 casos per cada 100.000 habitants.

 

– La Comunitat Valenciana registra 829 nous casos de coronavirus i 2.447 altes

La Comunitat Valenciana ha administrat un total de 275.663 dosis de la vacuna contra el coronavirus.

D’altra banda, s’han registrat 829 casos nous de coronavirus confirmats per prova PCR o a través de test d’antígens des de l’última actualització, que situen la xifra total de positius en 376.052 persones.

Des de l’última actualització s’han registrat 2.447 altes a pacients amb coronavirus. D’acord amb les dades registrades, en aquests moments hi ha 13.941 casos actius, la qual cosa suposa un 3,60% del total de positius.

Els hospitals valencians tenen, actualment, 1.472 persones ingressades, i d’elles 344 es troben a l’UCI.

A més, s’han registrat 53 defuncions per coronavirus des de l’última actualització, per la qual cosa el total de defuncions des de l’inici de la pandèmia és de 6.490.

Articles relacionats