UE Gandia fitxa al davanter Sofiane Louah, provinent de la Juvenil d’Honor

La UE Gandia ha presentat a Sofiane Louah, exdavanter de la Damm de Divisió d’Honor, qui va signar 59 gols en les seues tres temporades com a juvenil i és una altra de les apostes de futur del club gandià.
La UE Gandia ha presentat oficialment al davanter, d’origen marroquí i de nacionalitat espanyola, de 19 anys, qui ja va debutar oficialment amb la UE Gandia dissabte passat en la partit davant el Tavernes, encara que fins a este dimarts el club no havia presentat el fitxatge. L’atacant destaca per la seua envergadura, ja que fa una alçada d’1,92 i també per la seua tècnica individual i capacitat golejadora. 
Sofiane pot exercir funcions de davanter centre i extrem, encara que el cos tècnic espera utilitzar-lo com un nou pur. En les últimes campanyes ha signat bones xifres golejadores ja que en la temporada 15-16 marcà 28 gols en preferent juvenil, en la 16-17 va materialitzar 19 gols en la lliga nacional i en la 17-18 va anotar altres 12 dianes, sis de les quals les va aconseguir amb la Damm en divisió d’honor.

Et Pot Interessar