20 C
Gandia
Dimarts, 7 desembre, 2021

TURISME ACTIU, L’APOSTA D’OLIVA PER A FITUR

Oliva tornarà a estar present a FITUR sota el paraigua de la Diputació de València, a l’estand 7 del recinte d’Ifema a Madrid. Fins allí, una representació municipal encapçalada per l’alcalde, David González, i de la regidora de Turisme, Mireia Morera, presentaran l’oferta de turisme de la ciutat, amb la presència de diversos empresaris locals que també han volgut recolzar aquesta presència un any més a la fira de turisme més important a nivell internacional.

Segons ha explicat la regidora, Mireia Morera, Oliva estarà ubicada dins de les destinacions de platja de l’estand de la Diputació de València “però a diferència d’altres ciutats, Oliva no només tenim sol i platja sinó també un entorn privilegiat, i això és el que precisament hem de destacar al turista. Una ferramenta molt important és el Turisme Actiu amb el qual volem desestacionalitzar el nostre turisme”.

Una de les novetats que presentarà l’estand de l’Ajuntament d’Oliva serà la presència d’una màquina interactiva que s’encarregarà de difondre a través de les xarxes socials imatges i fotografies de l’entorn de la ciutat d’Oliva. A banda, el Departament de Turisme també farà promoció a Madrid amb material audiovisual, fulls informatius i una nova guia turística confeccionada per a l’ocasió.

Articles relacionats

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

últims articles