NOVES DETENCIONS EN RELACIÓ ALS AFERS DE SERAFÍN CASTELLANO

Aquesta operació està sent coordinada des del passat any pel Jutjat d’Instrucció número 2 de Sagunt, encarregat d’aquest procedimentS, declarat secret.

Un altre dels arrestats va ser el llavors alcalde de Quartell, Francisco Huguet (PP), també empleat d’Avialsa, per suposadament haver lliurat diners a l’exconseller per a anar de caça; i un exregidor del PP en aquesta localitat, Emilio Máñez. Un altre detingut va ser José Miguel Taroncher, qui va rebre adjudicacions de Castellano en les Conselleries de Sanitat i Governació. També es van practicar diferents registres tant en el domicili de Castellano com en la seu de la conselleria o d’aquesta mercantil. Tots ells van quedar en llibertat provisional.

La Fiscalia va obrir aquesta recerca arran d’una denúncia interposada per l’exgerent d’Avialsa Francisco Alandí en la qual s’al·ludia a suposats regals efectuats per Huerta a Castellano relacionats amb caceres d’ànecs i perdius; i, per un altre, a gestions de l’exconseller per a afavorir al directiu.

Aquestes últimes perquisicions són les que han provocat les noves detencions i registres realitzats aquest dimecres, 13 de gener. Al costat d’aquesta peça, el mateix jutjat de València investiga una querella interposada per Avialsa contra Francisco Alandí per estafa.

Et Pot Interessar