20.1 C
Gandia
Dilluns, 27 maig, 2024

ENGANXADA DE RIVERA I IGLESIAS AMB CARLOS HERRERA D’ÀRBITRE

Tots dos s’han creuat davant dels micròfons de la Cadena COPE -Rivera se n’anava i Iglesias arribava-, en un moment de la ronda que tant ells com altres representants polítics han fet per les ràdios i les televisions que han fet programes especials des de la Cambra Baixa, amb motiu de la sessió constituent.

“Tranquil Pablo”, ha arribat a dir-li en un moment Rivera, mentre Iglesias afirmava que estava “relaxadíssim”. “Et veig molt enfadat i així no es pot fer una nova Transició”, ha dit Rivera quan ha tornat a ser interromput pel líder de Podemos per a retraure-li que ell en canvi el veu “molt content amb el PP”, segons la conversa que han mantingut.

Iglesias li ha respost que el que passa és que Ciutadans tem tornar a les urnes, i li ha enlletgit una i una altra vegada el seu pacte amb el PP. “Sembla que es visualitza un pacte a tres, entre PP, PSOE i Ciutadans i jo crec que això no és el que volia la gent quan ha votat i que en les pròximes eleccions la gent no se’n va oblidar d’això”, ha dit el cap de files de Podem.

El president de Ciutadans ha aprofitat per a demanar a Iglesias que participe en el pacte que ha acordat amb el PSOE per a formar la Mesa del Congrés, al que Iglesias ha remarcat que “amb el PP no”. “Amb el partit de la corrupció nosaltres no”, ha sentenciat.

“Ni per a prendre-li el pèl als ciutadans Albert”, ha interromput Iglesias. “El PP ha estat el partit de la corrupció i vosaltres esteu pactant amb ells, no torneu a parlar de nova política a la gent quan al final sou el bastó”, ha afegit el líder de Podem, remarcant que “molta gent” sent que Ciutadans s’està “rient en la seua cara”. “Jo a tu et veig amb el PP”, ha sentenciat Pablo Iglesias.

“El numeret està molt bé però el que volia butaques i quatre portaveus i quatre grups eres tu”, ha respost Rivera i alhora li ha reprotxat que “no es pot fer trampa”. “No et poses nerviós, Albert”, li ha dit llavors Iglesias, abans de respondre les preguntes dels periodistes de l’emissora.

Articles relacionats