24.7 C
Gandia
Dissabte, 23 setembre, 2023

Trobada Solidària,  MajorFest i l’En Veu de Dona junts a Tavernes

  • Este divendres 8 de juliol a partir de les 20 hores tindrà lloc la Trobada Solidaria en la zona esportiva del Parc del Nord en la platja de la Goleta
  • Es completarà amb les actuacions de la cantant ucraïnesa Anna Nadzion, la Vall-tu-kà, Pacific Blue, José David, el grup Women Play i amb jocs infantils 

Un any més, l’Ajuntament de Tavernes, a través de la Regidoria de Cooperació, Serveis Socials i Igualtat, i amb la col·laboració del Mercat Municipal, l’Associació de Comerciats de Tavernes i Caixa Popular, ha organitzat per al divendres 8 de juliol la tradicional trobada solidària amb el teixit associatiu valler i diferents ONGs, amb una jornada plena de música i amb caràcter solidari amb el poble ucraïnés.

A partir de les 20 hores, en la zona esportiva del Parc del Nord en la platja de la Goleta, donarà inici la trobada que comptarà amb la participació de diferents associacions del teixit associatiu valler i entitats sense ànim de lucre per a donar a conéixer l’esforç i treball social que realitzen durant tot l’any.

A més, a partir de les 21.30 hores, començaran les actuacions musicals amb la Vall-tu-kà i l’artista i cantautora ucraïnesa Anna Nadzion, que posarà de manifest la situació dels refugiats i refugiades per la guerra en Ucraïna.

Per a continuar, al voltant de les 22 hores es donarà pas al MajorFest en què es gaudirà, en primer lloc, de la música del cantant local, José David, i, més tard, de l’actuació de l’orquesta vallera Pacific Blue. La jornada seguirà a les 00 hores amb l”En Veu de Dona’, que tindrà com a protagonistes estelars al grup Women Play, que interpretaran les cançons del mític grup The Beatles. Com el passat any, l’Associació Alanna també estarà present amb un punt violeta de conscienciació.

Cal recordar que durant l’esdeveniment hi haurà servei de taula i bar per a poder sopar mentre es gaudeix de la trobada, els jocs infantils i les actuacions musicals.

La regidora de Cooperació, Serveis Socials i Igualtat, Noèlia Alberola, ha assenyalat que “la Trobada Solidària és un esdeveniment ja afiançat per a posar en valor el treball de les associacions i ONGs locals en una jornada tan essència, i on, a més, podem gaudir de bona música amb artistes locals i un grup de magnífiques artistes”.

 

Articles relacionats