TRIBUT A MECANO AMB LA SIMFÒNICA DE LA UAM SANT FRANCESC DE BORJA

L’estrena serà el pròxim dissabte 23 de gener a les 20.30 h i diumenge 24 a les 19.00 h al Teatre Serrano de Gandia, un concert tribut que ha estat realitzat mirant cada detall, amb una cuidada producció i amenes transicions. Durant l’hora i mitja de duració, la música no pararà de sonar i es recordaran memorables cançons com Mujer contra mujer, El 7 de septiembre, Me cuesta tanto olvidarte o Eugenio Salvador Dalí, entre d’altres. 
La productora Infinity Eventos y Espectáculos està especilitzada en oferir concerts amb bandes de música. Amb els seus espectacles Recordando a Nino Bravo o Boleros Mágicos han visitat nombroses localitats del país. L’estrena d’Eterno Mecano ha suscitat un gran interés entre els músics professionals. De fet, directors de prestigioses bandes de Música de tota Espanya a l’acte a Gandia.
Per a esta estrena, s’ha escollit a la UAM Sant Francesc de Borja de Gandia, una banda d’alta qualitat interpretativa que està dirigida per Vicente Mendoza, qui des de fa uns mesos s’ha fet càrrec de la formació i que compta amb una extensa trajectòria professional.
El concert comptarà amb les magnífiques veus de Laia Benaches, Ángel Bellido, Aisha Bordas i Issel Piter, tots ells porten anys dedicats a la música i formen un conjunt immillorable.
Les últimes entrades disponibles estan a la venda en www.teatreserrano.es i taquilles de dimarts a dissabte de 18.00 a 21.00 h entre un preu de 10 i 12 euros, depenent de la zona del teatre. Fora d’este horari també es poden adquirir en la cafeteria del teatre, situat en el passeig de les Germanies.

Et Pot Interessar