9.9 C
Gandia
Dimarts, 23 abril, 2024

Tret d’eixida per al nou skatepark de la platja de la Goleta

• Comencen les obres del nou skatepark en la platja de la Goleta

• La nova infraestructura dinamitzarà encara més el Parc del Nord i dotarà d’un nou espai de recreació per a la joventut 

• L’obra, amb una inversió de vora 50.000 euros, serà executada i finançada per la Direcció General de Costes de la Generalitat
Tavernes skatepark platja de la Goleta 1
Ja han començat les obres del nou skatepark que s’instal·larà en el Parc del Nord, al costat de la zona esportiva de la Goleta, dins del conjunt de millores que s’estan duent a terme en la platja.

L’obra compta amb una inversió de vora 50.000 euros, executada i finançada per la Direcció General de Ports, Aeroports i Costes de la Generalitat Valenciana, dins del programa PACMAR de millora de dotacions i infraestructures de les platges valencianes. L’skatepark serà construït amb diferents materials com el formigó imprés i quedarà envoltat d’arbres i palmeres que li proporcionaran ombra en les hores de més calor.

El regidor d’Obres Públiques, Josep Llàcer, ha assenyalat que “sumem una nova millora en la zona de la Goleta amb aquesta infraestructura que dinamitzarà encara més el Parc del Nord i dotarà d’un nou espai de recreació per a la joventut. A més, hem aconseguit que l’obra siga executada i finançada totalment per la Direcció General de Costes, a qui agraïm la seua col·laboració”.

Articles relacionats