Tres detinguts a Gandia amb centenars de peces de roba esportiva presumptament falses

Agents de la Policia Nacional han detingut a Gandia a tres homes, d’entre 16 i 22 anys com a presumptes autors d’un delicte contra la propietat industrial, després d’intervenir-los en el maleter del cotxe que conduïen diverses borses amb peces de roba d’esport de diferents marques pel que sembla falses, que presumptament anaven a vendre en la platja. Els agents van intervenir el cotxe, 423 samarretes, 306 pantalons d’esport i uns 400 euros.
Els fets van ocórrer sobre les 19.30 hores, quan els policies que es trobaven realitzant un dispositiu de prevenció, van observar un cotxe amb tres persones, que en adonar-se’n de la presència policial van realitzar una maniobra brusca per a evadir el control i van estacionar el cotxe.
En eixe moment, els agents el van interceptar, van identificar als seus ocupants i van realitzar una inspecció del vehicle localitzant en el maleter diverses borses amb peces de roba d’esport de diferents marques, pel que sembla falses, que volien vendre en la platja.
Finalment, els policies després de realitzar diverses comprovacions els van detenir com a presumptes autors d’un delicte contra la propietat industrial, així com van intervenir 423 samarretes, 306 pantalons d’esport, el cotxe i uns 400 euros.
Els detinguts, un d’ells amb antecedents policials, després de ser escoltats en declaració, van ser posats en llibertat, no sense abans ser advertits de l’obligació de comparèixer davant l’autoritat judicial quan para açò siguen requerits. El menor va ser lliurat a un familiar.

Et Pot Interessar