La Federació d’Empresaris posa diversos serveis a l’abast dels damnificats per l’incendi

La Federació d’Associacions d’Empresaris de la Safor (FAES) ha oferit als afecats per l’incendi forestal de Marxuquera, Barx i Llutxent assessorament gratuït per a les gestions derivades del sinistre, sobretot pel que fa a la reclamació de l’assegurança. 

Així ho ha transmés el president de FAES, Miguel Todolí, a l’alcaldessa de Gandia, Diana Morant, a qui ha oferit el suport i col·laboració de l’entitat empresarial en aquesta tragèdia mediambiental que ha afectat a la SAfor i la Vall d’Albaida.
«Són moltes les famílies desallotjades i amb moltes necessitats i, per açò, des de la Federació hem proposat assessorar de forma gratuïta a les famílies en el tema de les gestions per al tràmit de les assegurances a través de l’empresa Tormo Associats, que prestarà aquest servei en una sala de Foment AIC», ha indicat Todolí.
D’altra banda, el president de FAES ha anunciat que de la mà de l’empresa Noranta Arquitectes, «estem treballant al costat del Col·legi d’Arquitectes de València per a donar forma a una borsa de tècnics que oferirà els seus serveis i atendrà als afectats a un preu reduït».
A més de les empreses anteriorment citades, moltes altres, també associades a FAES, com Dulcesol, La Tienda HOME, Miguel Todolí SL, Klimia, etc, estan oferint productes i serveis de manera altruista per a contribuir amb els afectats.
Així mateix, des de FAES han expressat agraïment a totes les associacions federades i establiments d’alimentació per la seua col·laboració amb l’Ajuntament de Gandia.

Et Pot Interessar