10 C
Gandia
Diumenge, 27 novembre, 2022

Trenta mil persones han passat per la Fira de Sant Jaume a la platja de Tavernes

Visita torre 2

Fonts del partit de govern a Tavernes, Compromís, han titllat d’èxit total de la XXIII edició de la Fira de Sant Jaume a la platja.”L’impuls que enguany ha tingut la fira de la mà del regidor d’agricultura, Javier Escrihuela, amb nombrosos canvis en el format i una molt completa i variada oferta d’activitats complementàries han fet que molta gent qualifique aquesta edició com la millor fira de sant Jaume de la història», apunten. 

Enguany, els veïns i turistes de la platja de Tavernes han pogut gaudir d’una oferta molt més àmplia de productes artesanals i típics valencians, així com també, d’un munt d’activitats culturals i lúdiques que han propiciat una multitudinària assistència per part dels ciutadans de Tavernes, de Madrid i d’altres localitats veïnes.

mor1

Els comerciants han estimat que al voltant de 30.000 persones han visitat la Fira de Sant Jaume des de l’obertura de portes el passat divendres 21 de juliol, amb la visita de la Diputada Provincial de Turisme, Pilar Moncho, fins la seua cloenda, la matinada del 25 de juliol amb un castell de focs d’artifici.

Per tal d’aconseguir què la Fira de Sant Jaume fóra més atractiva turísticament, en esta edició s’ha ampliat l’oferta cultural amb actuacions tan variades com la Muixeranga de la Safor, desfilades de Moros i Cristians, batucades,  passacarrer de dolçaina i tabalet, visita teatralitzada a la Torre de Guaita, un mentalista, discomòbils. Tot això complementat amb una original oferta gastronòmica amb food trucks i caravanes de tapes, a més d’una zona infantil per als més menuts.

En definitiva, segons estes fonts, la Fira de Sant Jaume de la platja de Tavernes ha recuperat una bona part de l’objectiu amb el qual fou creada: promocionar, tastar i poder comprar productes típics valencians, a més de poder apreciar la nostra artesania local i gaudir amb els diversos actes culturals basats en la tradició festiva valenciana. Des de Compromís per Tavernes volem donar l’enhorabona a tots els que han treballat de valent i han col·laborat per fer possible aquesta edició.

Articles relacionats