15.7 C
Gandia
Dilluns, 27 març, 2023

Scorcia Big Band Boom ofereix el segon concert del cicle Polisònic

La Casa de Cultura de Gandia acollirà este divendres 27 de juliol la segona de les actuacions del Festival Polisònic,  a càrrec de la Scorcia Big Band Boom, l’única big band de jazz de tot l’estat especialitzada en rock & roll.

Liderada pel virtuós guitarrista Miguel Ángel Escorcia, aquesta formació de 17 músics professionals ofereix un repertori que recull versions dels grans mites del rock, com ara Little Richard o Chuck Berry, complementat amb temes de cantants clàssics de jazz. La crítica musical ha destacat que els seus concerts són una proposta per a “dinamitar” l’escenari amb un espectacle inèdit i enèrgic.

Cal assenyalar que l’Scorcia Big Band Boom compta entre els seus membres amb una proporció significativa de músics gandians, que actuen professionalment per tot l’estat. Així mateix, destaca la col·laboració musical de Miguel Vercher, músic vinculat a Gandia. 

L’actuació de la Scorcia Big Band Boom està prevista per a les 10,30 de la nit i les entrades poden adquirir-se a la Casa de Cultura i a www.instanticket.es, al preu de 6 euros.

Articles relacionats