Tradicional recepció a les Falleres Majors de Gandia, Sandra Faus i Alba Ramón, en l’ajuntament de Gandia

L’alcaldessa de Gandia, Diana Morant juntament amb el regidor delegat de Falles, Jose Manuel Prieto, l’edil Alícia Izquierdo i altres membres de la corporació municipal, han rebut aquesta vesprada al despatx d’alcaldia a Sandra Faus i Alba Ramón, falleres majors de Gandia de 2020, qui han estat acompanyades pel president de la Federació de Falles, Telmo Gadea.

Després de la recepció, Diana Morant ha declarat explicat que el Decret del seu nomenament ja està signat i que per tant, ja són oficialment les Falleres Majors. «Les falles inicien un nou cicle l’endemà de la cremà. Les dues Falleres Majors d’enguany obrin una etapa nova en les festes. Són dues dones que segur escriuran una gran pàgina de la nostra ciutat» «El paper de les falleres en les falles cada vegada és més fonamental i estic segura que elles ens representaran a la perfecció».

Sobre Alba Ramón, l’alcaldessa va recordar que fa 11 anys ja va ser batejada per la que llavors era Fallera Major i que Sandra Faus és una fallera entusiasta. «Elles viuran les falles com un regal i ens regalaran un any de la seua vida on hauran de compaginar les falles amb els seus estudis i treball».

Per la seua banda, Sandra Faus es va mostrar molt acontenta després del nomenament. «La veritat és que no m’ho esperava. Seré la fallera més gran i seré també la primera Fallera Major casada. Espere fer-ho bé. Estic molt acontenta i emocionada». Faus ha declarat que l’acte més especial per a ella és l’ofrena.

Finalment, Alba Ramón va explicar que va rebre la petició per ser Fallera Major Infantil a casa i que «es tracta d’un somni complert que no m’esperava» afegint que per a ella tots els actes fallers són especials.

Et Pot Interessar