Miguel Todolí, president de FAES, s’incorporarà al Comité executiu de la CEV

La Federació d’Associacions d’Empresaris de la Safor va celebrar aquest passat dimarts, 21 de maig, la seua Assemblea General Ordinària i Assemblea General Extraordinària. L’acte va comptar amb l’assistència del president de la Confederació Empresarial de la Comunitat Valenciana, Salvador Navarro Pradas.
 
El president de la CEV  va ressaltar, al llarg del seu discurs, el suport permanent de la Federació a la CEV. Així mateix, va fer un breu repàs de l’evolució de la CEV des de 2011. “La transformació de representació provincial a representació autonòmica, de la Comunitat Valenciana, ha suposat una etapa difícil, que finalment ha unificat a les tres províncies en una sola organització empresarial, una *CEV de tots i per a tots”, assegurava.
 
D’altra banda, va ressaltar que hui la CEV “és un exemple d’eficiència i ha sabut adaptar-se als nous temps, passant d’una etapa en el qual el seu pressupost depenia de les subvencions de la Generalitat a un pressupost que se sustenta pels associats, amb una optimització dels recursos personals. La CEV és hui, un projecte consolidat, que defensa els interessos generals dels empresaris, professionals i associacions empresarials. L’objectiu a curt termini és la vertebració de la Comunitat, organitzar les tres províncies i descentralitzar la província de València”, en aquest sentit, indica que les Juntes Directives es realitzaran en els territoris, a fi d’acostar la *CEV a tots els sectors i comarques.
 
Un altre dels objectius que va comentar va ser augmentar la presència dels empresaris valencians, a través de la CEV, a Madrid i Brussel·les. Navarro va manifestar la importància de tindre una persona permanentment a Madrid “per a posicionar les nostres necessitats en els Ministeris i a Brussel·les establir una estructura de treball per a estar informats en tot moment, realitzant les gestions necessàries en benefici dels empresaris de la Comunitat Valenciana”.
 
Salvador Navarro va valorar molt positivament la representació en la CEOE de la Comunitat Valenciana, un total de 27 vocals, així com el fet que en totes les Comissions de treball de CEOE participen empresaris de la Comunitat Valenciana. Sobre l’aposta per la innovació, incidia, “en tots els sectors, en tots els territoris de la Comunitat, potenciant l’associacionisme i per una CEV que siga l’instrument dels empresaris per a la defensa de els seus interessos i cohesió social, en definitiva una *CEV proactiva”.
 
El president de la CEV va mostrar el seu interés per potenciar l’increment de representants femenines en les associacions empresarials, tal com ja es reflecteix en els Òrgans de Govern de la CEV, i va convidar a fer realitat aquest objectiu a través de les Juntes Directives de les Associacions.
 
Salvador Navarro va anunciar, que en la pròxima reunió del Comité i Junta Directiva de CEV, que se celebrarà a Dénia el 28 de maig, s’aprovarà la incorporació de Miguel Todolí, president de FAES, al Comité executiu de la CEV, així com el seu desig que una pròxima reunió de Junta Directiva de CEV València, se celebre en la seu de FAES.
 
En l’Assemblea es va destacar l’increment d’associats a la Federació durant l’exercici 2018. En finalitzar l’exercici, un total de vint associacions, una empresa directament associada i l’entitat de Foment d’Agricultura, Indústria i Comerç de Gandia formen la Federació d’Associacions d’Empresaris de la Safor, representats per un total de 48 vocals en l’Assemblea.

La secretària va exposar la Memòria d’Activitats 2018, els membres de l’assemblea ho van aprovar i igualment es van aprovar els comptes anuals de l’exercici 2018. També es va aprovar el pressupost de l’exercici 2019, un pressupost de 46.640€.

En l’Assemblea General Extraordinària es va aprovar la modificació d’estatuts de FAES. Adaptació dels Estatuts al Reial decret416/2015, 29 de maig, sobre depòsit d’estatuts de les organitzacions sindicals i empresarials.

 

Et Pot Interessar