TORRÓ ENCORATJA LA MOCIÓ DE CENSURA

G. CABANILLES           

L’exalcalde de Gandia, exregidor del PP i expresident local d’esta formació, Arturo Torró, ha deixat caure subtilment que amb la seua dimissió afavoreix la possibilitat de que el regidor de Ciutadans, Ciro Palmer, acabe per recolzar una moció de censura que retorne al PP a l’alcaldia. No obstant, les circumstàncies per encoratjar el canvi de govern no són les millors per a un PP en demolició on només es parla de refundació, regeneració i destitucions, no només a la ciutat de València, també a l’àmbit autonòmic. El PP ha quedat tan desacreditat pels casos de corrupció, que ara mateix no té la capacitat de prendre cap iniciativa en la vessant política.

Ciro Palmer s’ho pensarà i repensarà abans de recolzar un canvi de govern a Gandia, però d’altra banda, hi ha la convicció ben assolida fins i tot entre els propis socialistes de que el seu exalcalde José Manuel Orengo tampoc eixirà ben parat de les causes judicials que l’afecten. 

Soler assegura que no sap si serà el pròxim candidat a l’alcaldia de Gandia, i que, de moment, només pensa «en el dia a dia». No obstant açò, ha augurat «cares noves» en el partit, un canvi que quedarà reflectit en el pròxim congrés local. És una nova simfonia composada expressament per a les orelles de Ciro Palmer. 

Et Pot Interessar