TORRÓ DIU QUE LA SEUA ABSÈNCIA POT PROPICIAR UN «DIÀLEG» ENTRE CIUTADANS I PP

L’exregidor del Partit Popular de Gandia i exalcalde de la ciutat, Arturo Torró, ha comparegut aquest divendres en roda de premsa en l’Ajuntament després de renunciar anit a la seua acta de regidor, en el transcurs del ple celebrat en el consistori, i ha demanat als partits en el govern municipal (PSOE i Més Gandia) i a C’s que se senten a parlar i per a retornar a Gandia la capitalitat que ha perdut.

Torró ha reiterat el que ja va dir anit, que després de guanyar el judici contra Bankia ha recuperat el seu patrimoni, de 12 milions d’accions. Resolta la sentència de Bankia, ara, tal com va anunciar que havia promès als seus fills, deixa la seua acta de regidor en el consistori, segons ha apuntat.

 

Així mateix, s’ha mostrat visiblement emocionat quan ha assenyalat que, d’una banda, estava content per la decisió que havia pres però per una altra, sentia «nostàlgia d’abandonar la seua acta de regidor». El ‘popular’ ha hagut d’interrompre la roda de premsa en tres ocasions, en una d’elles fins i tot ha abandonat per uns minuts la sala, doncs s’ha emocionat i ha dit que «ser alcalde va ser un somni» per a ell.

A més, ha demanat que es baixe la tensió política a Gandia i que la ciutat no aparega constantment en els mitjans pels enfrontaments entre les formacions polítiques. A més, ha argumentat que Gandia «ha retrocedit» amb l’inici d’aquesta nova legislatura, que «ha perdut capitalitat», segons ha dit, i per açò, ha demanat que els partits del govern (PSOE i Més Gandia) i també C’s Gandia se senten a parlar. Així, ha apuntat que «s’obri una nova etapa en la qual, per a bé o per a mal, no està Arturo Torró».

A l’alcaldessa de Gandia, la socialista Diana Morant, li ha demanat que reconsidere els projectes que va proposar en el seu moment el PP, com el derelicte, el camp de golf o la universitat en el centre de Gandia perquè assegura que ara «no hi ha cap projecte que eleve a Gandia» i en aquest sentit, li ha tendit la mà «com a ciutadà».

Al portaveu de C’s Gandia, Ciro Palmer, li ha dit que ara que ell no està ho tenen més fàcil per a asseure’s a dialogar, amb gent del PP més «jove i reflexiva amb la qual poder parlar i entendre’s». I de Més Gandia ha lloat el caràcter dialogant de la portaveu, Lorena Milvaques, i l’assessor Facund Puig «per a construir aquesta ciutat».

Torró ha aclarit que la seua vida política s’ha acabat en la ciutat, i que es mantindrà com a president del PP de Gandia fins al pròxim congrés del partit perquè ha reconegut que ja és «un polític cremat» i que la política s’ha de renovar no solament en el Partit Popular, sinó en totes les formacions. Encara així, afirma que si el PP li ho demana «igual em quede, perquè la política m’agrada molt».

 

 

Et Pot Interessar