EL PSPV NO ES CREU ELS MOTIUS QUE HA EXPOSAT TORRÓ PER JUSTIFICAR LA SEUA DIMISSIÓ

Per als socialistes de Gandia no és cap sorpresa que Arturo Torró presente la seua dimissió i entregue l’acta de regidor com ho va fer al ple celebrat este dijous. El president de l’agrupació popular de Gandia i ex alcalde Arturo Torró ja va prometre que dimitiria al minut de ser “imputat” (ara “investigat”) i no ho havia fet encara, «i és per això que no ens sorprén que prenga aquesta decisió, tot i que no acabem de creure’ns les raons que va esgrimir en la seua argumentació».

Per al portaveu dels socialistes, Jose Manuel Prieto, “amb l’eixida de Torró de l’Ajuntament de Gandia es tanca una pàgina obscura de la nostra ciutat”, i afig que la legislatura amb Torró com alcalde de Gandia “ha estat l’etapa més fosca que s’haja pogut viure a la ciutat”, la gestió dels passats quatre anys “ha suposat en moltes ocasions vorejar la legalitat”, raó per la qual, en alguns casos oberts “Arturo Torró encara haurà de retre comptes d’avant dels tribunals”. Darrere de la seua marxa, Arturo Torró deixa, en opinió del PSPV, «una ciutat endeutada i castigada que haurem de traure endavant entre tots, PSOE, Més Gandia i Ciutadans, tal i com ens vam comprometre en el pacte de Govern”.
Amb tot, no volem deixar de recordar que els qui van ser companys en el govern d’Arturo Torró “són corresponsables de les seues decisions i també hauran de retre comptes”. Des del grup municipal socialista anuncien que seguiran fiscalitzant l’acció que va realitzar en el govern.

Satisfacció de Compromís

El Grup Municipal de Més Gandia ha mostrat la seua satisfacció, després que Arturo Torró anunciara al ple la seua intenció de presentar la seua dimissió com a regidor de l’Ajuntament de Gandia. Per a la portaveu, Lorena Milvaques, malgratser una bona notícia, arriba tard, «perquè, per dignitat, havia de marxar molt de temps abans. Malauradament, el mal ja està fet i la gestió nefasta de Torró i el seu equip han perjudicat moltíssim a la nostra ciutat. Des de tots els punts de vista, la nostra ciutat ha tingut quatre anys de foscors on exercia una política totalitària, sense transparència i menyspreant els grups de l’oposició. Ha deixat l’Ajuntament en fallida econòmica, gràcies als seus ‘saraos’ i festes per a ‘amiguets’ i sense pagar ningú. El PP i Torró també van tindre l’honor d’embrutar la imatge de la nostra ciutat, lligant-la a la del Gandia Shore, la ‘borratxera’, les imputacions, etc…».

Més Gandia ha recordat que amb la marxa de Torró de l’Ajuntament no es pot parlar de renovació, ja que continuen com a regidors molts dels responsables de la dolenta gestió anterior, com ara el responsable de quatre pressupostos il·legales, l’ex regidor d’Hisenda, Guillermo Barber, o el portaveu i diputat autonòmic, Víctor Soler que, a més, està imputat al cas Púnica.

Pel que fa al futur personal, Milvaques només vol desitjar-li a Torró «bon port i barca nova».

Et Pot Interessar