12.1 C
Gandia
Dissabte, 4 desembre, 2021

ASEMHTSA ES QUEIXA PEL TRACTAMENT INFORMATIU D’UNA DENÚNCIA PER INCOMPLIMENTS LABORALS A L’HOSTALERIA DE GANDIA

 condemna enèrgicament qualsevol incompliment de la normativa ja siga laboral o de qualsevol tipus dels locals pertanyents al sector estiguen associats o no, i consideren que aquestes actituds van en contra dels interessos de tots els membres del sector turístic i de la pròpia imatge turística de la ciutat.

Insisteix l’associació que està en contra de qualsevol activitat il·legal, però eleva la seua protesta pel tractament de la notícia ja que “entenem que si un mitjà de comunicació no compleix amb les seues obligacions no tot el sector és un incomplidor”.

 dues persones han treballat sense contracte i amb un excés d’hores, i van ser acomiadades quan van reclamar els seus drets. El sindicat assenyalava que “assistim novament ja no a un cas de precarietat laboral en la nostra ciutat, sinó a la més terrible explotació”, i denunciavaVa ser el propi sindicat qui va induir a la confusió en demanar en el seu comunicat «que la precarietat i l’explotació laboral no poden ni deuen ser el segell del turisme a Gandia. Si el turisme acudeix a les nostres costes buscant serveis de qualitat, també ha de ser de qualitat l’ocupació».

Articles relacionats

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

últims articles