8.6 C
Gandia
Divendres, 3 febrer, 2023

TORNEN LES NITS BORDES! OCI ACTIU, PARTICIPATIU I SALUDABLE PER A LA JOVENTUT DE LA SAFOR-VALLDIGN

 

 

 

 

  • Les Nits Bordes és un projecte destinat a tota la joventut de la Safor-Valldigna que proposa activitats d’oci actiu, participatiu, educatiu, igualitari i saludable, basades en l’educació en el temps lliure. El que té d’especial aquest programa és l’horari de les activitats, sent les nits dels caps de setmana les protagonistes per oferir al jovent alternatives actives a l’oferta d’oci consumista, gaudint de les instal·lacions municipals fora de l’horari habitual i tradicional.

 

Amb aquest projecte, el Departament de Joventut de la Mancomunitat de la Safor donem a la gent jove la possibilitat d’elegir que volen fer amb el seu temps lliure, oferint una alternativa a l’oci mainstream, on moltes vegades l’alcohol i altres drogues són les protagonistes.

 

Totes les activitats s’han programat després de realitzar un treball previ de consulta participativa a la població jove, per tant, aquestes Nits Bordes 2023 s’han dissenyat cobrint les inquietuds i els interessos reals de la població juvenil de la Safor-Valldigna, optant en tot moment per una oferta àmplia i variada a nivell social, cultural i esportiu.

 

En la programació podrem veure, doncs, una graella d’activitats diverses, com per exemple tallers de cuina, tallers de massatge, escape rooms, Kangoo Jump, batucada, taller de manga, teatre, llum negra, jocs de taula, videojocs, gimcana, i moltes altres, realitzades els divendres i dissabtes a partir de les 21:00h, obertes a joves d’entre 12 i 30 anys.

 

Una de les característiques més importants del programa és el caràcter públic i gratuït de les activitats, de manera que el poder adquisitiu no siga una barrera a l’hora de gaudir del temps lliure de qualitat.

 

El circuit comença divendres dia 13 de gener a les 21:00 hores, a Piles amb jocs de taula i videojocs. A partir d’aquest dia, tots els divendres i dissabtes fins al 25 de febrer hi haurà una Nit Borda pels pobles de la comarca. Per a més informació es pot consultar el programa i tota la informació a la pàgina web https://bit.ly/calaixjove, a les xarxes socials Facebook, intagram i twitter @calaixjove i als centres juvenils de les poblacions de la comarca.

Articles relacionats