11.1 C
Gandia
Diumenge, 21 abril, 2024

S’inicien les obres del Corredor verd de l’Auir

 

 

La regidora de Gestió responsable del territori, Alícia Izquierdo, acompanyada del director general de Medi Natural del departament, Daniel Muñoz, ha visitat l’inici d’obres del Corredor Verd de l’Auir, de 12.500 metres quadrats.

Un projecte que compta amb una inversió de 600.000€ finançat per la Diputació de València. «L’objectiu principal és restaurar la connexió ecològica i ambiental entre l’aiguamoll de la Marjal de la Safor i la zona litoral de les dunes i la platja de l’Auir. Així mateix, el corredor servirà per a dotar la zona amb un itinerari cicle per als vianants que recórrega aquests dos espais d’especial protecció», ha assegurant Izquierdo.

  Una infraestructura verda que busca acabar d’unir la marjal amb la platja i renaturalitzar l’espai urbà del carrer Ribera baixa. Gandia guanya 24 metres lineals i es recupera una zona de pineda per al gaudi de la ciutadania, a més del rescat de l’antiga séquia, el que es possibilitarà que en cas de fortes pluges es puga evacuar aigua cap a la mar.

Articles relacionats