16.2 C
Gandia
Dimarts, 21 maig, 2024

Tornen les Festes al barri del Raval 

 

– Tindran lloc els dies 17, 18 i 19 de setembre a diferents espais de la barriada i amb una programació diversa i amb totes les mesures de seguretat davant la Covid

– Amparo Victoria: “Anem a viure les festes d’una manera diferent de l’habitual, amb prudència i respectant les mesures de seguretat i indicacions corresponents”

La presidenta de la Junta de Districte del Raval, Amparo Victoria, ha presentat aquest matí la programació de les Festes d’aquesta barriada, que es desenvoluparan de 17 al 19 de setembre en honor al Santíssim Ecce Homo i amb una gran varietat d’activitats i mesures sanitàries per a garantir la seguretat.

“L’any passat no vam poder celebrar les nostres benvolgudes festes del Raval i, enguany, anem a viure-les d’una manera diferent de l’habitual, amb prudència, respectant les mesures de seguretat i atenent les indicacions que regiran tots i cadascun dels actes que hem programat. Perquè només així aconseguirem que l’esforç de tantes i tantes persones que han treballat per configurar la programació, haja valgut la pena”, ha destacat Victoria, qui ha agraït a l’Associació veïnal de la barriada l’esforç i la implicació que ha mostrat per conformar “un programa a l’altura de les circumstàncies”.

Per últim, la presidenta de la Junta del Districte del Raval ha demanat col·laboració i responsabilitat als veïns i veïnes del barri i ha mostrat esperança de cara al pròxim any, quan espera que les festes es puguen desenvolupar amb total plenitud.

La programació completa és la següent:

Divendres 17 a la plaça Sant Josep

18 hores: Espectacle de titelles, música i dansa ‘La historia interminable’, de Paul Ende, amb Rebombori Cultural.

19 h.: Berenar amb orxata.

21 h.: Espectacle de música i humor amb ‘Los Chimichangs’, a càrrec de la companyia JUJA Teatre.

Dissabte 18

11.30 hores: Iniciació a la Petanca. Parc Vorariu. Taller al Parc Vorariu per a iniciar-se en el joc de la petanca amb inscripció fins al 16 de setembre.

19 h.: Colla “La Cosa Nostra” Tabal i Dolçaina amb recorregut per diferents places i carrers del barri.

21 h.: Concert de vent-metall a plaça Sant Josep a càrrec de la Banda del Centre Musical de Beniopa, dirigida per Merche Femenia, que amenitzarà el públic amb les cançons més icòniques del pop-rock contemporani i amb dos pasdobles d’autors valencians.

Diumenge 19

12 hores: Banda de Cornetes, Tambors Santo Sepulcro amb recorregut per diferents places i carrers del Raval.

19:30 h.: Missa en honor a l’Ecce Homo.

20:30 h.: Actuació del grup de Danses Rebombori a la Plaça Sant Josep. En acabar es dispararà un bombardeig pirotècnic.

Articles relacionats