25.6 C
Gandia
Dilluns, 15 abril, 2024

Gandia ret homenatge els medallistes olímpics de CC El Garbí

· José Manuel Prieto: “En temps tan complicat, tres dels nostres millors esportistes tornen a la ciutat carregats de medalles, sou un exemple per a tots”

· Héctor Cabrera: “Esperem que hi haja molta gent que seguisca el nostre exemple i que vaja a la pista per entrenar com nosaltres vam fer en el seu dia”

L’alcalde de Gandia, José Manuel Prieto, acompanyat per la regidora delegada d’esports, ha rebut aquesta tarda als atletes paralímpics Héctor Cabrera, Kim López i Míriam Martínez després de la seua exitosa participació en els jocs de Tòquio 2020.

Una participació que s’ha saldat amb la medalla d’or en llançament de pes per Kim López; la medalla de plata en llançament de pes per Miriam Martínez; i la medalla de bronze per Héctor Cabrera en llançament de javelina. Una fita mai abans aconseguit en un club local com el CC El Garbí.

Durant la visita, l’alcalde ha felicitat els atletes del club gandià i recordat que el passat mes d’agost, se’ls havia emplaçat a celebrar aquesta recepció per fer valdre els seus èxits esportius. “Us rebem amb orgull de ciutat i perquè heu demostrat perseverança. També sou un exemple d’esperança, de superació de les adversitats i de disciplina. Amb aquestes tres coses heu aconseguit superar-i desenvolupar una trajectòria que és un exemple de vida i de superació”.

“En un temps tan complicat, tres dels nostres millors esportistes tornen a la ciutat carregats de medalles, sou un exemple per a tots i un mirall on es miraran les noves generacions” va finalitzar l’alcalde.

Per la seua banda, Héctor Cabrera en representació dels tres atletes va declarar que “és tot un orgull la recepció que hem tingut des que vam finalitzar la nostra actuació en les olimpíades. Des del primer dia que vam arribar a Gandia ens hem sentit com en una gran família, hem sentit la protecció de les institucions i de la ciutadania. En un mes tornem a les instal·lacions que ens han vist créixer i que a poc a poc van millorant”. “Esperem que hi haja molta gent que seguisca el nostre exemple i que vaja a la pista per entrenar com nosaltres vam fer en el seu dia”.

Finalment, els atletes van saludar als aficionats que s’havien concentrat a la plaça per felicitar-los pels seus èxits esportius.

Articles relacionats