15 C
Gandia
Divendres, 19 abril, 2024

Torna a abaixar la incidència acumulada a la Safor impulsada per la reducció de casos a Gandia

– Contrasta l’augment de persones ingressades a l’Hospital Comarcal de Gandia per coronavirus, passant d’un malalt a 9, quan abaixa la incidència acumulada

Es destacable que el coronavirus es troba entre nosaltres, i que els bons indicadors que hi ha a la Safor no es poden interpretar com que ja no hi ha virus. Hui Sanitat ha notificat un brot de més de 30 estudiants que anaren amb un ferri de viatge: festa, relaxació i contagi.

D’altra banda cal anar amb molta cura perquè els viròlegs i epidemiòlegs projecten que en menys d’un mes la variant predominant de coronavirus serà la Delta més coneguda com l’Índia. I de tots és conegut que aquesta variant es caracteritza per ser més virulenta i que comporta més ingressos de les persones que la pateixen.

Per a evitar aquesta situació només cap que complir amb les mesures de distanciament, neteja de mans i ús responsable de la mascareta, combinat amb l’ampliació de les vacunacions.

Corba Contagi 220621

La incidència acumulada a la Safor es troba en 30,25 casos per cada 100 mil habitants i fa que és mantega el nivell de baix risc de contagi. Aquest nivell és gràcies que hi ha 21 municipis en zero casos de coronavirus i a la baixada de casos actius a Gandia.

Per tant són 10 els municipis que tenen casos actius en aquesta actualització: 

COVID SAFOR 220621 pobles positius

 

L’estadística completa és la següent:

COVID SAFOR 220621

 

Articles relacionats