15.7 C
Gandia
Dilluns, 27 març, 2023

Càritas a la Safor i a la Marina organitzen la “I Trobada de Joves” a Gandia

• Sota el lema “El món et necessita”, tindrà lloc el 17 de juliol al Grau de Gandia

• L’objectiu de la trobada és obrir Càritas a nous voluntaris així com sensibilitzar i conscienciar als més joves sobre la realitat dels més fràgils.

Sota el lema “El món et necessita”, Càritas de la Safor i la Marina Alta (Rectoria 8) organitzen la I Trobada de Joves que tindrà lloc al Grau de Gandia el pròxim 17 de juliol. L’objectiu d’aquesta trobada és obrir Càritas a nous voluntaris, especialment els més joves.

D’altra banda, segons ha explicat Olga Mestre, coordinadora de Càritas en la Rectoria 8 “volem sensibilitzar i conscienciar als joves, i convidar-los al fet que coneguen la realitat dels més fràgils dels diferents municipis i parròquies de la rectoria per a reflexionar sobre el seu paper en la transformació del món”.

La trobada està dirigida a joves entre 18 i 30 anys aproximadament, tant de l’entorn parroquial com fora d’aquest, que estiguen interessats a conéixer més de prop la realitat de pobresa i que es plantegen la necessària transformació del món, implicant-se, si pot ser, com a voluntaris en Càritas.

La trobada, que es desenvoluparà a l’església Sant Nicolau del Grau de Gandia, començarà a les 9:30 h amb la benvinguda i presentació.

A les 10:30 h, Ignacio Grande, director de Càritas Diocesana de València, farà una xarrada que porta per títol “El compromís que transforma un món necessitat”.

A continuació, al voltant de les 11:30 h, tindrà lloc una dinàmica per a donar a conéixer Càritas, que durà a terme Fani Raga, coordinadora de l’àrea d’animació de Càritas Diocesana. Seguirà un tour d’experiències: d’un jove en Càritas parroquial, la d’un altre jove que ha anat a Palestina, la d’un participant (persona atesa per Càritas), d’un voluntari de Càritas parroquial de recorregut, i d’algun projecte més. La trobada seguirà amb un treball per grups.

A les 14:00 h tindrà lloc l’acte de clausura, paella i concert.

Tots els interessats poden escriure un email a vicaria8.cdvalencia@caritas.es o trucant al telèfon: 687602415. També poden inscriure’s a través de les xarxes socials d’Instagram: @caritasjoven.v8 o facebookCaritas Jove Vicària 8.

Articles relacionats