16.6 C
Gandia
Dimecres, 22 març, 2023

David Ronda: “El Grau de Gandia no tindrà Casal Jove després de 6 anys de falses promeses”

• Amb les obres finalitzades des de gener de 2020 per les quals es van pagar més 120.000 € a través del Pla Confiança, hui deixa de ser una realitat en el barri i per als joves del Grau.

• El Govern local menysté al Consell Jove de Gandia, deixant-los en ridícul després de falses promeses electorals.

• David Ronda: “La veritat només té un camí i és que els joves del Grau i tots els joves gandians no comptem per a aquest govern”.

Noves Generacions del Partit Popular de Gandia, ha mostrat el seu enuig i disconformitat després de les declaracions de l’Alcaldessa Diana Morant, en el ple de hui on ha anunciat que el Grau no tindrà un “Casal Jove”, deixant al barri més abandonat si cap i sense infraestructura per als joves grauers.

Per al col·lectiu juvenil és “d’extrema gravetat aquests fets, després de més de 6 anys de falses promeses, anunciant a so de bombo i platerets la pròxima inauguració d’un “Casal Jove” que s’havia estancat i que ara si seria una realitat en l’any passat 2020”.

“Aquestes accions evidencien la gran crisi i divisió del govern local”, apunten des de NNGG, ja que l’any passat, el Vicealcalde, Josep Alandete, anunciava que “el Casal Jove del Grau és un clar exemple de la voluntat d’aquest Govern per a generar espais que ajuden a construir una ciutat més cohesionada i en què la nostra joventut i les associacions disposen d’una altra alternativa per a fer realitat els seus projectes“, però en canvi un any després l’alcaldessa anuncia hui que “No hi haurà Casal Jove” assenyalen des de NNGG.

També han tingut unes paraules per a la regidora de Joventut, Lydia Morant, qui deixa veure que les mentides corren pels corredors de l’ajuntament, ja que ella mateixa va dir “Aquest local se sumarà a l’Oficina de Joventut que estarà situada en la plaça del Tirant on donarem servei a les necessitats de la joventut de Gandia i podrem potenciar, encara més, totes les activitats que es programen des del departament”.

Per al President de Noves Generacions del Partit Popular de Gandia, David Ronda, “Hui queda clar que aquest Govern no compta amb els joves de la ciutat i especialment dels joves grauers, els qui fa anys d’espera per a poder comptar amb un centre juvenil on poder reunir-se i trobar-se diàriament” afegint que “És vergonyós que s’estiga pagant un sou de més de 40.000 € a l’any a una regidora de joventut que ni està ni se li espera, que el seu treball l’haja de fer la mateixa alcaldessa d’anunciar l’única veritat, que el Grau no tindrà un Casal Jove”.

Una infraestructura projectada pel Govern del Partit Popular de Gandia i de les reivindicacions de Noves Generacions Gandia, posant-se en marxa dins del Pla Confiança de l’any 2015, fent així realitat la promesa electoral que els joves del Grau tindrien un “Casal Jove” on poder atendre’ls i comptar amb un espai juvenil on poder reunir-se.

Des de NNGG Gandia, han mostrat la seua discrepància amb la Regidoria de Joventut, Lydia Morant, ja que estan desprestigiant la gran labor i el treball humà que des de l’organització del Consell dels Joves de Gandia està realitzant, amb una perfecta organització i coordinació amb les administracions públiques.

Ronda denuncia, “no es pot continuar pagant de la nostra butxaca sous a polítics que no estiguen treballant i defensant els interessos del ciutadà” remarcant que, “en política s’està per a fer, no per a semblar fer, els joves ens sentim abandonats per part de la regidora Lydia Morant”.

Articles relacionats