15 C
Gandia
Divendres, 19 abril, 2024

Novetats i acords del plenari de l’Ajuntament de Gandia

  • A l’inici de la sessió ha pres possessió del càrrec la nova regidora del Grup Municipal del PP, Maria del Carmen Vidal Añón.

  • També s’ha determinat per a l’any 2022 les següents festes laborals de caràcter local i no recuperable a Gandia: els dies 25 d’abril de 2022 (celebració de Sant Vicent Ferrer) i 03 d’octubre de 2022 (celebració de Sant Francesc de Borja-Fira de Gandia).

 

Nova regidora del Grup Municipal del PP

A l’inici de la sessió ha pres possessió del càrrec la nova regidora del Grup Municipal del PP, Maria del Carmen Vidal Añón, qui substitueix a l’enyorat Antonio Rodríguez Aparisi, regidor del Partit Popular des de 2011, qui ens va deixar a principis del mes passat.

Compromís amb l’Agenda 2030

Una sessió plenària on també de forma unànime l’Ajuntament de Gandia ha reafirmat el seu compromís amb l’Agenda 2030, declarant la voluntat de treballar per tal d’aconseguir la futura implementació de polítiques

municipals de desenvolupament dels ODS (Objectius de Desenvolupament Sostenible) de l’Agenda 2030. Tots els grups municipals s’hi han compromès a adherir Gandia a la Xarxa d’Entitats locals per a desenvolupar els ODS de l’Agenda 2030, «que ens acompanyarà en aquesta labor que es presenta per al desenvolupament d’un municipi més just, lliure i igualitari».

Festes Locals 2022

D’altra banda, també s’hi ha acordat determinar per a l’any 2022 les següents «festes laborals de caràcter local i no recuperable al terme municipal de Gandia»: els dies 25 d’abril de 2022 (celebració de Sant Vicent Ferrer) i 03 d’octubre de 2022 (celebració de Sant Francesc de Borja-Fira de Gandia).

 

Articles relacionats